In mijn cursuscentrum geef ik verschillende cursussen en inloopavonden. Kijk in de agenda voor het actuele cursusaanbod.

Reiki+ dag

Wees welkom op een Reiki+ dag. Deze dag is een echte veREIKIngsdag. Een dag voor iedereen die al eens Reiki gedaan heeft maar weer een nieuwe versterkende impuls wil krijgen. [lees hier verder en meld je aan…]

Vrouwencirkel

Wij vrouwen zijn allemaal even uniek in onze eigenheid. We zijn vrouwen met allemaal meerdere rollen: als meisje, vrouw, vriendin, misschien wel echtgenoot, zus, moeder of oma. Al deze verschillende rollen maken ons tot wie we zijn. Daarnaast is het ook belangrijk om zo nu en dan alle verplichtingen los te kunnen laten en gewoon samen te zijn met andere vrouwen, met ruimte voor jezelf. Tijdens de vrouwencirkelavonden zijn we met elkaar, een avond waarin we naar elkaar luisteren en elkaar kunnen bekrachtigen. [lees hier verder…]

 

Cursus ‘Energie en Creatiekracht’

Voor wie?

Voor een ieder die geïnteresseerd is in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, helende energie en mindfulness.

Wat gaan we doen?

Jullie zijn welkom voor een heerlijk weekend waarin ik jullie theoretische kennis overdraag afgewisseld met aarding, ontspanning, energetische oefeningen en meditatie.

Ik laat jullie kennis maken met de kracht van de gedachte en de mogelijkheden om te creëren met energie. En je krijgt handvatten aangereikt om in je eigen kracht te blijven in situaties waarin dat soms lastig is.

Ieder krijgt een inwijding gedurende de workshop. Ik kijk per persoon wat er voor diegene, op dat moment, nodig is. Je krijgt dus een inwijding speciaal afgestemd op jou als persoon, een her-verbinding met De Bron.

Je raakt meer in verbinding met de aarde en de helende energie om ons heen.

Een cursus waar je je stevig leert ankeren in jezelf, je open stelt voor energieën om je heen en er mee leert te werken.

 

De inschrijving is gesloten. Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact op.

 

Cursus ‘Levenspad’

Leven vanuit verbinding met de Natuurlijke Tijd

De Maya kalender, ook wel Tzolkin kalender genoemd, leert je leven vanuit een verbinding met de Natuurlijke Tijd, kan je inzicht geven rondom situaties op je eigen levenspad. En geeft verheldering over terugkerende patronen en gebeurtenissen. De Tzolkin kalender laat zien dat alles zijn eigen tijd en iedere dag zijn eigen energie heeft en biedt daardoor mogelijkheden.

Zo kan de energie van je eigen geboortedag veel inzicht geven over jezelf, je kwaliteiten en hoe je deze het beste tot bloei kunt laten komen. En kan de energie van de dag, als je daar bewust mee om leert gaan, flow in je leven brengen.

Tijdens de cursus gaan we op zoek naar jouw pad, jouw kwaliteiten en jouw manier van creëren. Dit doen we aan de hand van de zegels van de Maya kalender en jouw eigen pad dat daarin beschreven staat. Door je daarmee te verbinden kun je nog meer in de flow van je leven komen en leven vanuit de natuurlijke tijd. De cursus bestaat uit een vrijdagavond en een zaterdag en daarin gaan we creërend en ervaringsgericht aan de slag en werken we met opstellingen.

 

De inschrijving is gesloten. Wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact op.